IRÁNY A VÍZPART! HORGÁSZ TANULMÁNYI VERSENY

A Törökszentmiklósi Horgász Egyesület az általános iskolák felső tagozatos tanulói számára 4. alkalommal írja ki az ”IRÁNY A VÍZPART!” elnevezésű általános iskolai horgászvetélkedőt.

60541131 2330442870535091 4402485037681868800 o
A vetélkedőre az egyesület tevékenységi területén – a Törökszentmiklósi járásban - elhelyezkedő általános iskolák 4 fős csapatai nevezhetnek. A verseny célja, hogy a résztvevő fiatalok megismerjék környék természetes vizeinek élővilágát és megismerkedjenek a sporthorgászat alapjaival. A verseny központi témakörei: víz, hal, környezet. A versenyen résztvevő csapatok a fenti célok elérése érdekében kétfordulós elméleti levelező versenyen mérik össze tudásukat. A levelező fordulók zárásaként a legjobb csapatok egy helyszíni vetélkedőre jutnak tovább, ahol kiderül, hogy melyik csapat ismeri legjobban a vizes környezetünk élővilágát.

A verseny döntőjére a tervek szerint a 2020. április 26-án vasárnap a Törökszentmiklósi Horgász Egyesület horgászversenyén kerül sor. A vetélkedő díjkiosztója - évek óta - egy korlátlan fagyifogyasztással egybekötött pici ünnepségen történik, ahol minden nevezett csapatot és természetesen a kísérőket is vendégül látunk.

A vetélkedő során a feladatok megoldásához elengedhetetlenül szükséges négy lelkes általános iskolás fiatal (8-15 éves korig), egy környezetszerető-támogató tanár/szülő (aki a kommunikációt segíti, valamint a határidőket figyeli), egy rendszeresen olvasott e-mail cím, kreativitás, csapatszellem, valamint könyvtár- és internet használati ismeretek. Nevezési díj nincs!

A nevezéseket 2020. március 10-ig várjuk a Törökszentmiklósi Horgász Egyesület, 5200 Törökszentmiklós Kossuth Lajos u 187 címre feladott, vagy a horgászboltba személyesen behozott mellékelt nevezési lapon. A borítékra kérjük, szíveskedjenek ráírni a következő szöveget:

”IRÁNY A VÍZPART!„

A nevezési lap itt tölthető le.
A beszkennelt nevezési lap a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is elküldhető.

Az 1. forduló feladatai a március 10-i héten kerülnek kiadásra. Egy iskola kettőnél több csapattal is nevezhet. Amennyiben a vetélkedővel kapcsolatban további kérdések merülnének fel, abban az esetben örömmel állunk rendelkezésükre.Kovács Tibor
THE elnök
06-70/611-0883