Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Törökszentmiklóson, a Vörösmarty utcában 2021. január 14-én 20 óra körül, amikor a sofőr elveszítette uralmát járműve irányítása felett és a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba csúszott és egy fának ütközve állt meg.

A sofőr a rendőrök kiérkezését nem várta meg, a helyszínről eltávozott. Az egyenruhások adatgyűjtést követően megállapították a gépjárművezető személyazonosságát, majd lakcímén ellenőrizték a férfit, akivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A rendőrök előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra a 27 éves jogsértőt, aki elmondta, hogy a testvére tulajdonát képező személygépkocsit annak engedélye nélkül elhozta. A rendőrök megállapították, hogy az alkalmi sofőr úgy ült volán mögé, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett.miklósi baleset

forrás: police.hu

Járművezetéstől eltiltott személy vezette a balesetet szenvedett személygépkocsit.bmw3 4

Egy fegyverneki lakos közlekedett személygépkocsival 2020. december 19-én 15 óra körül Törökszentmiklós külterületén a 32127. számú úton, amikor haladása során ismeretlen okból lehaladt az útpadkára, ahol a gépkocsi megcsúszott és egy fának ütközött. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a személygépkocsi három utasa közül egy személy nyolc napon belül, egy személy nyolc napon túl gyógyuló, és egy személy súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök a 31 éves sofőrt előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt indított eljárást.
bmw1 5

forrás: police.hu

1. oldal / 12

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat