TKE - AZ IDEGENBELI GYŐZELEM UTÁN HAZAI KUDARC

A Gézengúz UKC elleni kalocsai bravúrgyőzelem után ismét egy élcsapat jutott ellenfélül a Törökszentmiklósi KE serdülő fiúcsapatának. A Tisza Volán SC a bajnoki tabella 3. helyét foglalja el. A Magyar Kézilabda Szövetség a koronavírus miatt kialakult állapot miatti határozatainak megfelelően a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezték.

tke tisza volán serdülő fiú cikkbe logózva

Már az elején látszott, hogy nem lesz sétagalopp a mérkőzés Nyeső Péter csatának: az első percekben felváltva estek a gólok, majd 4-2 nél a 6-4-nél is kétgólos hazai előnyt regisztrálhattunk. A vendégek azonban rendre felzárkóztak, sőt a 16. percben 8-9-nél már ők vezettek. Bárány Máté 2, Bakos László egy góljával viszont 11-9-re sikerült fordítani. A félidő végéig egy gól itt, egy ott, így a játékrész végén 2 gólos hazai vezetésnél mehettek pihenőre a csapatok 16-14.

A második félidő elején 10 percig nem tudtak gólt dobni a miklósi fiúk, a vendégek viszont 5 alkalommal is betaláltak így -2-ről 3 gólos előnyt alakítottak ki a 37. percre. A 40. percben és a 47. percben feljöttek ugyan 1-1 gólra a hazaiak, de nem sikerült egalizálni. A hajrában megismétlődött a meccs eleje, felváltva érkeztek a gólok. így elszállt a pontszerzés esélye, a végén a vendégek örülhettek. Törökszentmiklósi KE - Tisza Volán SC 26-27. A TKE serdülő fiúcsapata elszenvedte első vereségét a szezonban.A bajnokság felfüggesztése miatt ebben az osztályban csonka fordulót rendeztek.
 
kéziered 2019 2020 tke serdülő 16

kézitab 2019 2020 fiú serdülő 16

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK