Közlekedési rendőrök versenyeztek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság Szolnokon rendezte meg a X. Szakmai Közlekedésrendészeti verseny megyei döntőjét.

 20210826 081557
 
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a közterületen szolgálatot teljesítő rendőri állomány közlekedésrendészeti ismereteinek bővítésére, vezetéstechnikai tudásának javítására. A X. Szakmai Közlekedésrendészeti verseny megyei fordulóját Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, megyei rendőr-főkapitány nyitotta meg 2021. augusztus 25-én a megyei rendőr-főkapitányság épületében.
 
A megye legjobb tizennyolc közlekedési rendőre mérhette össze tudását és szakmai tapasztalatát. A verseny elméleti és gyakorlati feladatokból állt. A rendőrök a megyei forduló elméleti részén KRESZ és szakmai tesztlapot töltöttek ki. A gyakorlati feladaton a versenyzők szolgálati motorkerékpárral és gépkocsival mutatták be vezetéstechnikai tudásukat, valamint karos forgalomirányításból is versenyeztek.
 
A legjobb karos forgalomirányító Szabó Sándor rendőr zászlós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrvezetője lett.
A gépkocsizó rendőrök közül az I. helyezettnek járó kupát Rékasi Róbert rendőr törzszászlós, rendőrségi tanácsos, a Szolnoki Rendőrkapitányság baleset-helyszínelője vehette át, míg a motoros járőr összetett verseny legjobbja, Cseh Tibor rendőr törzsőrmester, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrvezetője lett.
 
A szervezők különdíjakat is átadtak a megyei döntő eredményhirdetésén, így a legjobb KRESZ elmélet különdíját Rékasi Róbert rendőr törzszászlós, a legjobb szakmai elmélet különdíját Varga Tamás rendőr főtörzsőrmester, a Szolnoki Rendőrkapitányság baleset-helyszínelői vehették át.
 
20210826 081437 
Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány eredményesnek és színvonalasnak értékelte a megyei döntőt és kiemelte munkatársai szakmai felkészültségét.
 
A verseny kategóriánkénti legjobbjai képviselik megyénket a Tolna megyében, 2021. szeptember 21-23. között megrendezésre kerülő X. Országos Rendőr Szakmai versenyen.
 
forrás: police.hu
 

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK