JELENLEG NEM KELL MASZKOT VISELNI TÖRÖKSZENTMIKLÓS KÖZTERÜLETEIN

Jelenleg nincs Törökszentmiklóson olyan közterület, ahol kötelező a maszk viselése - írta Markót Imre Törökszentmiklós polgármestere Közleményében.

maszkhasználat

Ma 0 órától lépett hatályba a 484/2020. (XI. 10.) Korm.rendelet, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről, amely további szigorításokat határozott meg a járvány terjedésének megfékezésére. (A Korm.rendelet teljes terjedelmében itt olvasható: 

 
A Korm.rendelet 1.§ (1) b) pontja a 10000 főnél nagyobb lélekszámú települések esetében a település önkormányzata számára lehetőségként határozza meg, hogy a település mely közterületén szükséges a maszk használatának a kötelezővé tétele.

Tájékoztatom Önöket, hogy jelenleg nincs Törökszentmiklóson olyan közterület, ahol kötelező a maszk viselése, de vizsgáljuk a településünket ebből a szempontból és amennyiben szükségesnek ítéljük meg valamely nagyforgalmú közterületen a maszk kötelező használatát, úgy azt határozatban fogjuk előírni. Döntés ebben a tekintetben legkésőbb a holnapi nap folyamán fog születni, melyről értesítjük Törökszentmiklós lakosságát. 

Mindentől függetlenül kérem Önöket, hogy a Kormány rendeletetben előírtakat maradéktalanul tartsuk be. Minden bizonnyal rendkívül nehéz időszak vár ránk, de ezt az időszakot kellő türelemmel és az egymás iránti kölcsönös tisztelet megtartásával, közösen sikerül túlélnünk.

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK