LOMTALANÍTÁS 2019

A Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. lomtalanítást végez 2019. szeptember 23-tól 27-ig.lomtalanításwebre

Törökszentmiklós belterületén a lomtalanítás üteme megegyezik a kukás hulladékszállítás járatrendjével Surjány, Óballa, Szakállas lomtalanítását is a járatnapon végzik.

A lakótelepek és a konténerrel rendelkező társasházak lomtalanítására szeptember 23-án, HÉTFŐN kerül sor.

Kérik a Tisztelt Lakosságot, hogy a járatos napokon a kuka mellé szíveskedjenek kirakni a nagyobb méretű tárgyakat (lomokat, bútorokat). A lakótelepeken a kihelyezett konténerek mellé kérik elhelyezni az elszállításra szánt lomokat. A lomtalanítás naponta, reggel 7 órakor kezdődik, ennek megfelelően ezen időpontig kérikk a lomok és a hulladékszállító edények kihelyezését is. Tisztelettel felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy a rendeletben is leírt, nem a kommunális hulladék és a nem lom hulladék kategóriába tartozó anyagokat (pl.: trágya, akkumulátor, építési törmelék, gépjárműgumi), valamint a zöldhulladékot lomtalanításkor nem szállítják el.

Nem kerül elszállításra a veszélyes anyagokat tartalmazó elektromos hulladék (televízió, hűtőszekrény, számítógép monitor). A háztartásokban keletkező veszélyes hulladékok átvételéről érdeklődjenek a Törökszentmiklóson üzemelő Hulladékudvarban, vagy a 20/9316610 telefonszámon.

Külön felhívják a vállalkozók, közületek figyelmét, hogy a lomtalanítás csak a lakossági ügyfelekre vonatkozik! Kérikk a város lakosságát, hogy a fenti útmutatás betartásával segítsék a szolgáltatás elvégzését.
A lomtalanítási napokon itt érdeklődhet:
 Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft.
 5200 Törökszentmiklós, Puskás Ferenc utca 12.
 56/590-640 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Jelenlegi állapot

KORONAVÍRUS

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK